HOLD JERES BRYLLUP PÅ PERRONEN

Et bryllup er en helt speciel dag. En sådan dag kræver en stor og særlig fejring i de rette rammer og med den helt rigtige stemning. Måske har I et ønske om, at jeres bryllup skal være helt unikt og derfor ønsker I at sætte jeres eget personlige præg på festen og fejringen. Den mulighed får I, hvis I vælger at holde jeres bryllup på Perronen i Hørning. Her finder I lokalerne og de helt rette rammer for jeres dag. På Perronen får I netop muligheden for at gøre dagen til jeres egen og sørge for, at I selv og jeres gæster får en dag og en fest, som I aldrig glemmer.

DE RETTE LOKALER TIL LIVETS FEST

Lokalerne på Perronen danner ramme for livets fest. Et bryllup fortjener en stor og særlig fejring, hvor I har mulighed for at skabe rammerne for den helt rette stemning. Perronens lokaler er indrette på en sådan måde, at I kan skabe den fest, som I ønsker. Lokalerne er enkle og simpelt indrette og giver derfor jer mulighed for at pynte op eller skabe stemning på en helt specifik måde, hvis I ønsker det. Derudover kan lokalerne tilpasses flere forskellige størrelser af selskaber da de kan rumme alt fra 10 personer og helt op til 600 personer.Ydermere er der på Perronen mulighed for at arrangere flere forskellige bryllupsmenuer til jeres gæster. Det gælder uanset om I ønsker at holde bryllupsfesten først på dagen eller sidst på dagen. Hvis I planlægger at holde en fest, som strækker sig ud på de sene nattetimer, så er der selvfølgelig også mulighed for at arrangere både bar og bartender samt musik til at åbne dansegulvet. Personalet bag Perronen har mange års erfaring fra branchen og I kan derfor trygt overlade arbejdet til dem. Læs om alle de muligheder, som Perronen tilbyder til jeres bryllup her. Hvis I har præferencer eller ønsker, som ikke umiddelbart er præsenteret her, så er Perronen altid åbne for at imødekomme jeres behov og ønsker.

I HØRNING NÆR SKANDERBORG OG AARHUS

En fest som samler hele familien og alle vennerne skal gerne være en fest, som er nem at komme både til og fra. Den fordel har Perronen også. Perronen er placeret i Hørning, som du finder centralt beliggende mellem Aarhus og Skanderborg. Fra hver by har du under et kvarters kørsel til og fra Perronen. Hvis festen derimod strækker sig ud på de sene timer, så kan I enten benytte de gode forbindelser med den offentlige transport eller benytte jer af de utallige overnatningsmuligheder, som findes både i og omkring Aarhus, Skanderborg og Hørning.