Findes der forskellige varianter af paintball?

Findes der forskellige varianter af paintball?

I bund og grund, så handler paintball naturligvis om at få ram på sin modstand. Det er derfor, man bliver udstyret med paintball-geværer, som kan bruges til at skyde sin modstander, men det er dog ikke det hele. Der er naturligvis også mulighed for at spille ganske traditionel paintball, hvor man enten bliver opdelt i to hold, hvor det så handler om at eliminere alle de andre modstandere. Der er også mulighed for at spille “Free For All”, der teknisk set er samme koncept som førnævnte, men her er der ingen hold, hvorfor alle er dine modstander og det handler om at skyde alle, der kommer forbi dig på din vej rundt på banen eller i arenaen.

Der findes også andre varianter af paintball

Det stopper dog ikke her, for der findes også mange andre varianter af paintball, hvilket blandt andet inkluderer en anden meget populær variant, der hedder Capture the Flag. Har du engelskkundskaberne i orden, så kan du med garanti godt regne ud, hvad det handler om og hvordan man vinder denne variant af paintball Aarhus. I alt sin enkelthed, så handler det om at stjæle modstanderens flag og føre det tilbage til dit holds base, inden du bliver skudt af modstanderen, som så kan stjæle sit flag tilbage. Det er en lidt anderledes variant af paintball, der gør det hele lidt sjovere, da det dermed ikke kun handler om at skyde hinanden og det vil samtidig også resultere i, at alle ikke bare står og gemmer sig et eller andet sted på banen eller i arenaen.

I kan sagtens finde en variant, som alle vil være med til

Der er ingen tvivl om, at essensen af paintball handler om at skyde modstanderen og selv undgå at blive skudt, men som nævnt ovenfor, så kan der sagtens være tilføjelse til spillet, der er med til at gøre det mere udfordrende og sjovere, som eksempelvis Capture The Flag, der faktisk tilføjer en helt ny dimension til spillet, for i denne variant af spillet vil der ikke være mulighed for at stå og gemme sig, hvis man gerne vil vinde. I stedet handler det om, at komme ud over stepperne og få fat i modstanderens flag, inden de får fat i jeres og får ført det hele vejen tilbage til deres base. Hvis det sker, så har du nemlig tabt, og det har du med garanti ikke lyst til, har du?